mandag den 3. marts 2008

Tullum, Mexico

Therese i et af sine filosofiske oejeblikke, mens hun kigger ud paa det store hav! :-)
Terrassen som ses her paa billedet er blevet vores nye tilholdssted, som vi kun forlader for at gaa ned og tage en dukkert i det turkise hav!

Sol-baben Camilla ligger og flotter sig paa den ene ud af to liggestole, som vi hurtigt fik hugget til os - det er vel og maerke de eneste der er i omraadet! :-)
Saa er vi klar til at suge solen til os, og er det muligt at have en smukkere udsigt??

Her ses vores ret primitive cabaña, men beliggenheden gjorde nu op for den manglende plads og elektricitet! :-)
Her kan man faa en fornemmelse af hvor lidt plads der er inde i vores cabaña; kameraet staar paa doeren og vi sidder paa sengen hvilken staar helt op af vaeggen.


Camilla i store overvejelser om hvor vidt hajerne kan naa hende, hvis hun vover sig laengere ud :-)
Saa blev det tid til at vaere lidt kulturelle igen = mayatempler! Disse templer, hvoraf et kan ses i baggrunden, laa nu ret flot, saa det var en fornoejelse at gaa og se dem!
Det ville ikke vaere saa slemt at vaere maya, hvis man levede i de omgivelser!!
Camilla i fuld gang med at suge viden til sig om de gamle ruiner.

Et lift ind til byen foerte til en middagsinvitation som vi glaedeligt tog imod - hvem siger nej til gratis mad?? Saa her sidder Therese og forbereder groentsagerne til en laekker pasta og fiske ret hjemme i Enriques koekken.
Et par oel senere var maden faerdig. Paa billedet ses vores dates Enrique og Fernando, saa var omkring 35 aar for gamle til os:-)! Men det var nu en hyggelig aften med masser af snak og god mad!

Ingen kommentarer: